Verzorgde dagtochten

DAGTOCHTEN INCL. VERZORGING

Van Vlastuin helpt u graag bij het samenstellen van uw reisprogramma.

Daarom wordt er elk jaar een brochure uitgebracht, met daarin verschillende soorten dagtochten.

Door onze jarenlange ervaring komt deze brochure uw wensen tegemoet.

Er kunnen eventueel altijd kleine wijzigingen doorgevoerd worden.

Door onze ervaren tourchauffeurs wordt u langs de mooiste routes naar de door u gekozen bestemming gebracht.

Uiteraard staan wij open voor suggesties van uw kant en kunnen bepaalde dagtochten gecombineerd worden tot één naar uw wens.

Wilt u de brochure voor het seizoen 2017 bestellen, (per post of per e-mail)

dan kunt u bellen met Van Vlastuin tel.: 033-286 1491 of mail naar info@vanvlastuin.nl

Hieronder enkele suggesties uit onze brochure:

5.    Den Haag & Scheveningen

 


We rijden deze rit naar Den Haag en Scheveningen. We bezoeken eerst Madurodam waar we beginnen met koffie met een appelpunt. Daarna kan de groep zelf rondkijken in dit miniatuur stadje. Ontdek Nederland op z’n kleinst en verwonder u over b.v. de Binnenhof, de Deltawerken en vele andere Nederlandse locaties. Hierna rijden we naar de kust voor een lekkere koffietafel met kroket bij een restaurant met uitzicht op de Noordzee. Met een gids rijden we daarna door Den Haag / Scheveningen en wordt u verteld over deze hofstad en strand plaats. Na een kopje koffie/thee rijden we weer terug naar huis.

 

Vertrek: 08.30uur  Thuiskomst: 17.15uur

Prijs vanaf 45 pers.              € 49,50 p.p.

 

 11. Royal dagje

 Deze dagtocht brengt u door in Twente. We beginnen bij het Oranjemuseum in Diepenheim met koffie en een Amalia gebakje. Daarna krijgt u een rondleiding door het museum dat vol staat met allerlei servies, tegels e.d. van het Koninklijk huis. Hierna rijden we naar Hengevelde voor een heerlijk 3-gangen diner. Na het eten gaat er een gids mee in onze bus voor een rondrit door het Twentse landschap die u natuurlijk het nodige zal vertellen. Nadat we weer terug zijn bij het restaurant sluiten we hier af met een kopje koffie en een “oranje” chocolaatje.

 

Vertrek: 09.00uur   Thuiskomst: 17.15uur

 

Prijs vanaf 45 pers.                  € 45,50 p.p.

 

 

16. Marius van Dokkum. 

 (maximaal 50 personen)  

 


Uw wordt ontvangen door de zus van Marius van Dokkum met koffie en gebak in Andijk. Marius staat bekend o.a. door de boeken van opa Jan. Ze vertelt met video en afbeeldingen over zijn werk als kunstschilder. In de pauze is er nog een kopje koffie en kunt u de humoristische schilderijen bekijken. Met de bus rijden we daarna naar Landgoed ’t Twiskerslot waar u ontvangen wordt door de huisaccordeonist met gezellige meezingers uit de oude doos. U geniet van 2 soorten stamppot met stukjes vlees of worst en een dessert. Na de maaltijd gaan we gezellig bingo spelen met leuke prijzen. Er wordt in de middag ook een keer iets te drinken aangeboden (koffie / thee / fris).

 

Vertrek: 08.30 uur thuiskomst: 17.45 uur

 

Prijs vanaf 45 pers.                 € 46,00 p.p.

 

 

29. Gelderland op z’n mooist.           

                           

 


We beginnen de dag met koffie en een huisgemaakte bosvruchten taartje in Eerbeek. Hierna gaan we o.l.v. gids Irene Beaupain een schitterende vorstelijke rondrit maken. Door het mooie gedeelte van Beekbergen rijden we daarna door een papiermakersdorpje. Aangekomen in Apeldoorn genieten we vanuit de bus van de vele prachtige parken en villa’s. Natuurlijk rijden we langs Het Loo, De Loolaan en de vele monumenten in de omgeving. Onderweg hoort u alle informatie over vroegere bewoning op Het Loo, de natuur, het wild, vogels en planten. Bij terugkomst in Eerbeek staat er een zalig 3 gangen diner voor u klaar. U geeft ’s morgens bij de koffie uw keuze voor het hoofdgerecht door.

 

Vertrek: 9.00 uur  Thuiskomst: 15.15 uur

 

Prijs vanaf 45 pers.                 € 36,50 p.p.

 

 

40. Nostalgisch pure Twente rit.     

(minimaal 40 personen)           Aanrader!!

 


Een originele en mooie tocht naar Twente. U wordt ontvangen met 2x koffie en een krentenschelp bij ’t Sterrebos te Beuningen. Daarna start de mooie rondrit o.l.v. een gids over landelijke weggetjes en langs prachtige plekjes. Onderweg worden er 2 voorgerechten geserveerd in de bus. Het hoofdgerecht is op een bijzondere locatie met live muziek. In de bus staat er dan daarna een nagerecht. Onderweg krijgt u drankjes aangeboden. Na afloop is er nog een kopje koffie met handgemaakte bonbon en een glaasje Dinkelfluweel voor u. Alle ingrediënten voor het eten komt uit de omgeving waar de bus langs komt. Een origineel reisje dus!

 

Vertrek: 08.30uur Thuiskomst: 18.30uur

 

Prijs vanaf 45 pers.              € 53,00   p.p.

 

 

 48. Kersen.

Vanaf 30 personen en van ½ mei tot ½ augustus.

 


Bent u al een keer bij De Kersenhut in Cothen geweest? Lekker dichtbij en een heerlijk dagje uit. Bij ontvangst krijgt u 2x koffie met een huisgemaakt kersenvlaaitje. Daarna volgen een bezoek aan het kersenmuseum met de veilingzaal met veilingklok en veilingspel en/of wandeling door de kersenboomgaard. En een bezoek aan de landwinkel ontbreekt ook niet. De boeren lunch staat daarna klaar voor u met een kroket erbij. Na de lunch gaat er een gids mee voor een mooie rondrit door de omgeving. Er is bij terugkomst nog even tijd voor u zelf en daarna gaat de bus weer terug naar uw woonplaats. (Natuurlijk kunt u hier ook kersen kopen voor thuis)

 

Vertrek: 09.30uur Thuiskomst: 16.00uur

 

Prijs vanaf 45 pers.              € 37,50 p.p.

 Meer informatie:

Van Vlastuin Taxi & Touringcar BV,

Zeisterweg 1,

3931 ME Woudenberg.

Telefoon: 033-2861491

Email: info@vanvlastuin.nl