Verzorgde dagtochten

DAGTOCHTEN INCLUSIEF VERZORGING, GROEPEN 2019.

Van Vlastuin helpt u graag bij het samenstellen van uw reisprogramma.

Door onze jarenlange ervaring komt deze brochure aan uw wensen tegemoet.

Er kunnen eventueel altijd kleine wijzigingen doorgevoerd worden.

Uiteraard staan wij open voor suggesties van uw kant en kunnen bepaalde dagtochten gecombineerd worden tot één naar uw wens.

Wilt u de brochure voor het seizoen 2019 bestellen, (per post of per e-mail)?

Stuur dan een e-mail naar info@vanvlastuin.nl , of neem telefonisch contact op met Van Vlastuin, telefoonnr.: 033-2861491.

Hieronder enkele suggesties uit onze brochure:

(Al deze onderstaande dagtochten zijn geschikt voor mensen met rolstoel/slecht ter been.)

4. Ontdek het Strijense Land.

 

 

De dag naar Het Strijense Land begint bij aankomst met 2x koffie + Striense bolus . U bezoekt hierna het Strijensmuseum en de Grote of Sint-Lambertuskerk in Strijen. De Kerk heeft 16 super mooie gebrandschilderde ramen en een opengewerkt torenuurwerk. Tussen de middag staat er dan een luxe koffietafel incl. kroket voor u klaar. Daarna maakt u o.l.v. een gids een boeiende excursie (met de bus) langs prachtige vergezichten, natuurgebieden en rijdt u een deel van de Watersnoodroute 1953. U kunt op eigenkosten nog iets drinken voordat we weer huiswaarts gaan.

 

 

 

Vertrek: 08.30 uur

Thuiskomst: 17.15 uur

 

 

Prijs vanaf 45 pers. € 40,61 p.p.

 

 16. Marius van Dokkum.

(min. 20 / max. 55 personen)

 

U wordt ontvangen door de gezellige zus van Marius van Dokkum met koffie en gevulde koek in Andijk. Marius staat bekend o.a. door de boeken van opa Jan. Ze vertelt d.m.v. een PowerPoint presentatie en afbeeldingen over zijn werk als kunstschilder. In de pauze is er nog een kopje koffie en kunt u de humoristische schilderijen bekijken. Tussen de middag is er een heerlijke warme lunch. Hierna kunt u kiezen uit: lezing door Wil Gorter die op een ludieke manier vertelt over hoeden en allerlei bijzondere hoofddeksels. Of Jaap Bönker die vertelt over zeer oude gebruiksvoorwerpen uit Israël e.o. In de middagpauze een glas fris. (Bij boeken doorgeven welk middagprogramma u wilt).

 

 

Vertrek: 08.30 uur

Thuiskomst: 17.45 uur

 

 

Prijs vanaf 45 pers. € 46,78 p.p. 

21. Bijbelse Zandverhalen. 

 

 

We rijden deze dag naar het pittoreske Elburg. Bij een restaurant in het centrum starten we met een lekkere koffietafel met soep. Na de lunch brengen we een bezoek aan de grootste overdekte zandsculpturen attractie van Europa. Het thema hier is Bijbelse Zandverhalen. De beste zandkunstenaren hebben met zo’n 4000 m3 zand allerlei Bijbelse verhalen uitgebeeld. Er zijn tientallen sluisdeuren, 1000 jaren oude olijfbomen, beeldhouwwerken en botters te zien. U kunt onder genot van een kopje koffie met gebak nog bijkletsen en daarna rijden weer richting huis. Een middag om nooit te vergeten.

 

 

 

Vertrek: 11.00 uur

Thuiskomst: 17.30 uur

 

 

Prijs vanaf 45 pers. € 48,33 p.p.

 

 34. Overijsselse Vecht.

(min. 30 pers. / max. 70 pers)

 

Tijdens een mooie vaartocht over de Overijsselse Vecht geniet u van 2x koffie met een stukje gesorteerde vlaai. Deze tocht vaart door de prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal naar de oude sluis en stuw van Vilteren. U komt langs broedplaatsen voor vele weide- en watervogels. Er wordt onderweg verteld over het heden en verleden van Ommen en het Vechtdal. Hierna rijden we naar het dorpje Vilsteren voor een koffietafel met tomatensoep. Na de lunch ziet u een videopresentatie over Landgoed Vilsteren met aansluitend een rondrit o.l.v. een gids. U komt langs diverse Landgoederen. Als we daarvan terug zijn drinken we nog een kopje koffie/thee en gaan we terug naar huis.

 

Vertrek: 8.30 uur

Thuiskomst: 17.30 uur

 

 

Prijs vanaf 45 pers. € 48,33 p.p 

 

 

48. Kersen.

(Vanaf 40 personen en van ½ mei tot ½ augustus.)

 

Bent u al een keer bij De Kersenhut in Cothen geweest? Lekker dichtbij en een heerlijk dagje uit. Bij ontvangst krijgt u 2x koffie met een huisgemaakt kersenvlaaitje. Daarna volgen een bezoek aan het kersenmuseum met de veilingzaal met veilingklok en veilingspel en/of wandeling door de kersenboomgaard. En een bezoek aan de landwinkel ontbreekt ook niet. De boeren lunch staat daarna klaar voor u met een kroket erbij. Na de lunch gaat er een gids mee voor een mooie rondrit door de omgeving. Er is bij terugkomst nog even tijd voor u zelf en daarna gaat de bus weer terug naar uw woonplaats. (Natuurlijk kunt u hier ook kersen kopen voor thuis)

 

 

Vertrek: 09.30 uur

Thuiskomst: 16.00 uur

 

 

Prijs vanaf 45 pers. € 40,61 p.p. 

 

 

 64. Buffetcruise over de Linge.

(minimaal 35 personen)

 

 

Een mooie vaartocht over de Linge is natuurlijk genieten. Tijdens de 3 uur durende vaartocht ziet u de fraaie Betuwe die in alle jaargetijden mooi is. Bij vertrek heeft u een schitterend uitzicht op de haven en oude stadswallen van Leerdam. In het voorjaar is er natuurlijk de bloesem die in bloei staat. Aan boord geniet de groep van een heerlijk buffet (dus niet uitgeserveerd op tafel). Stokbrood, kruidendip, verschillende vleesgerechten met diverse sauzen, salade- en rauwkost, appelmoes, rijst en frites. Drankjes zijn voor eigen rekening.

 

 

  

Vertrek: 11.00 uur

Thuiskomst: 16.45 uur

 

 

Prijs vanaf 45 pers. €35,99 p.p.

 

 

 

 Meer informatie:

Van Vlastuin Taxi & Touringcar BV,

Zeisterweg 1,

3931 ME Woudenberg.

Telefoon: 033-2861491

Email: info@vanvlastuin.nl